DOMOV BOLEZNI REVMA VAJE ZA NOGE Z NIKOM GORŠIČEM

Vaje za noge z Nikom Goršičem

Vadbeni program je namenjen prav vsem. Tudi gledališkim režiserjem, kot je karizmatični Niko Goršič. Pridružite se mu na sklopu vaj za noge in se fizično pripravite na nedeljski izlet :).

Program vaj je namenjen osebam, ki imajo zaradi različnih revmatičnih obolenj bolečine v sklepih in mišicah nog, zmanjšano sklepno gibljivost, mišične skrajšave in oslabelost mišic nog. Z rednim in pravilnim izvajanjem vaj lahko uspešno obvladujemo bolečine, izboljšamo funkcionalne sposobnosti spodnjih udov in posledično izboljšamo vzorec hoje.  Vaje lahko izvajajo tudi vsi zdravi posamezniki, posebej dobrodošle pa so za osebe, ki veliko presedijo.

Društvo revmatikov Slovenije je v okviru vseslovenske akcije spodbujanja gibanja »Skočimo na lepše« pripravilo celovit program strokovnih in ciljno usmerjenih video vadb, ki so namenjene prav vsakemu posamezniku, predvsem pa bolnikom z diagnozo vnetne revmatične bolezni. Program osmih sklopov terapevtskih video vadb je nastal v sodelovanju Društva revmatikov Slovenije s fizioterapevtko Anito Jaklič, člani društva in ob podpori družbe Medis. Akcijo pa so podprli tudi znani obrazi.

Več informacij o akciji »Skočimo na lepše« najdete na spletni strani Društva revmatikov Slovenije: www.revmatiki.si.