Domov> O portalu

O portalu

Dobrodošli v zdravem življenjskem slogu. Vabimo vas, da na www.nasa-lekarna.si poiščete nasvete za zdravo življenje.

Revija Naša lekarna je izhajala od leta 2006 do leta 2011. Več informacij o reviji lahko preberete spodaj.

Prispevki iz revije bodo še vedno na voljo na spletu, na www.nasa-lekarna.si.

Revija Naša lekarna je darilo. Darilo vsakemu od vas, ki skrbi za zdrav življenjski slog. Zaposleni v družbi Entrapharm, ki je izdajatelj revije, se zavedamo pomembnosti prave informacije ob pravem času, zato nas lahko od decembra 2011 najdete tako v lekarnah širom Slovenije, kot tudi na Facebook-u.

Naše osnovno je izboljšanje kakovosti zdravja in življenja bralcev. Prispevke v reviji pripravljajo strokovnjaki, uredništvo revije pa poskrbi za to, da so napisani poljudno in razumljivo. Bralcem poleg opisa težave ponudimo tudi optimalno rešitev.
Pomembno vlogo, ki jo ima revija v očeh slovenskih farmacevtov, potrjuje podatek, da si je v zadnjem letu kar 67 odstotkov farmacevtov ogledalo ali vsaj prelistalo prav vsako številko revije. Očitno jo vsak mesec zelo nestrpno pričakujejo, saj jih je 93 odstotkov odgovorilo, da revijo prelistajo še isti dan, ko jo dobijo v lekarno.

V osnovi pa je revija namenjena vam in s tem namenom vsebuje zanimive, uporabne nasvete ter razumljivo napisane strokovne prispevke, ki obogatijo vaš vsakdan. Zahvaljujemo se za vašo podporo, saj nam z njo omogočate, da revija živi ter izhaja nova in še bolj sveža vsak mesec.