DOMOV BOLEZNI REVMA RAZGIBAJMO SE SEDE Z MIHO ERIČEM

Razgibajmo se sede z Miho Eričem

Znani glasbenik in likovnik Miha Erič je dokazal, da so vaje z Anito Jaklič lahko zabavne kot njegova glasba! Pridružite se!

Program vaj je primarno namenjen osebam, ki zaradi različnih zdravstvenih stanj in omejenih gibalnih sposobnosti ne morejo izvajati vadbe stoje ali leže na blazini. V sedečem položaju lahko tako bolniki na povsem varen in realno izvedljiv način razgibajo skoraj vse sklepe in okrepijo različne mišične skupine telesa. Sklop vaj pa je odlična izbira tudi za vse ostale, kot oblika aktivnega odmora na delovnem mestu.

Društvo revmatikov Slovenije je v okviru vseslovenske akcije spodbujanja gibanja »Skočimo na lepše« pripravilo celovit program strokovnih in ciljno usmerjenih video vadb, ki so namenjene prav vsakemu posamezniku, predvsem pa bolnikom z diagnozo vnetne revmatične bolezni. Program osmih sklopov terapevtskih video vadb je nastal v sodelovanju Društva revmatikov Slovenije s fizioterapevtko Anito Jaklič, člani društva in ob podpori družbe Medis. Akcijo pa so podprli tudi znani obrazi.

Več informacij o akciji "Skočimo na lepše" najdete na spletni strani Društva revmatikov Slovenije: www.revmatiki.si.