Dajte meno na pavzo!

Klinično dokazana učinkovitost izdelka Menopace

Vse ženske v svojem življenju preživijo obdobje menopavze in več kot 60% med njimi se takrat sreča z vsaj eno menopavzalno težavo. Zaradi znižanja nivoja estrogena prihaja do vročinskih valov, nočnega potenja in pojava suhe nožnice, poleg tega pa lahko menopavzo spremljajo še težave pri koncentraciji, depresija, anksioznost in palpitacija. Čeprav lahko rečemo, da so simptomi začasni, kljub temu trajajo 2 do 3 leta, pri 15% žensk do 5 let, nekaj odstotkov žensk pa lahko težave spremljajo celo do konca življenja.

Za lajšanje menopavzalnih težav se lahko uporablja nadomestna hormonska terapija, vendar se za ta način odloča relativno nizek odstotek žensk. Trend raziskav teži k optimizaciji formule, ki bi zadovoljila nutricionistične potrebe žensk v menopavzi. Izkazalo se je, da lahko z optimizirano kombinacijo vitaminov in mineralov bistveno izboljšamo počutje in olajšamo menopavzalne simptome.

Sama prehrana ne zadovolji vseh specifičnih potreb ženskega telesa v obdobju menopavze. S staranjem zahteva telo večje količine določenih mineralov in vitaminov, ki jih moramo dodajati k prehrani. V ta namen je Vitabiotics, vodilni proizvajalec prehranskih dopolnil v Veliki Britaniji, v sodelovanju z zdravniki in farmacevti, sestavil edinstveno formulo Menopace, ki preverjeno botruje menopavzalnim težavam. V šestih kliničnih študijah glede lajšanja težav v menopavzi se je namreč Menopace formula izkazala za učinkovito pri več kot 85-odstotkih žensk.

Menopace kot odgovor na težave v obdobju menopavze in po njem

Menopace je učinkovito prehransko dopolnilo v obliki kapsul, ki vsebuje kar 22 hranil, med drugim sojine izoflavone, krom, selen, bor in vitamin D, ki pomagajo ohranjati zadostno količino kalcija v organizmu. Vitamin B6, cink in magnezij delujejo kot nujni kofaktorji, ki pomagajo uravnavati hormonsko ravnovesje. Primeren je za obdobje med in po menopavzi.

Menopace je prijazen za uporabo, saj se jemlje samo enkrat na dan, po glavnem obroku, s hladno pijačo. Kapsule lahko jemljemo vsak dan, med in po menopavzi, pri čemer uživanje ni časovno omejeno, saj formula ne presega zgornjih mej priporočenih dnevnih odmerkov vitaminov in mineralov. Pri uživanju izdelka Menopace ni potrebno sočasno jemanje drugih multivitaminskih pripravkov.

Formula Menopace pozitivno vpliva na:

  • hormonsko ravnovesje
  • vročično oblivanje, dnevno in nočno potenje
  • razdražljivost, depresijo, nespečnost
  • vlažnost nožnice
  • vzdrževanje imunske odpornosti
  • vzdrževanje nivoja kalcija

Pomembno: Zadosten vnos kalcija med menopavzo je izrednega pomena. Sam kalcij ni vključen v formulo Menopace, saj je znano, da interferira z železom in drugimi elementi v sledeh. Menopace je narejen za souporabo z izdelki iz linije Osteocare, ki zagotavljajo zadovoljiv vnos kalcija, magnezija, vitamina D in cinka. Svetujemo, da Osteocare, ki je na voljo v obliki tablet, sirupa, šumenk in žvečljivih tablet, zaužijete nekaj ur pred ali po zaužitju izdelka Menopace.